#Blog 6

Verhuizing in zicht

De verhuizing van atelier Wade-zacht komt steeds dichterbij. De houten kratten zijn aangekomen. Ze staan lekker in de weg in onze woonkamer. Wat dat betreft is verhuizen afzien. Herken je dat? Tegelijk maakt het vooruitzicht van een overzichtelijk gevulde kast me heel erg blij. Ik geniet alleen al van de gedachte dat ik straks alle wol voor mijn waden onder handbereik heb. 

Omdat houten kratten nu eenmaal niet doorzichtig zijn, heb ik iets leuks bedacht om het zoeken naar de juiste kleuren makkelijker te maken. Ik ga op elke krat een klein patroontje maken in de kleur van de wol die er in zit. Hetzelfde ga ik voor mijn stoffen doen. Dat staat vast heel mooi. En het is handig.

De komende weken ga ik dus eerst maar eens de houten kratten vullen. Dan wordt mijn huidige kast steeds leger. Dat is fijn, want ik wil die kast meenemen. Het is een oeroude Lundiastelling. Voor degenen die dat concept niet kennen: Lundia is heel sterk en je kunt de kast steeds opnieuw indelen. Dat heb ik dus gedaan. Om chaos te voorkomen heb ik ook de oude kast maar eens in kaart gebracht. Nu kijken of de bedachte codering gaat werken. Dat is nog wel een klusje.

Ik ga nu eerst maar eens de nieuwe houten kratten vullen en van sjabloontjes voorzien. Dat is de eerste stap. En het brengt de verhuizing dichterbij. Kan ik straks weer waden maken.

Houten kratten