Unieke handgemaakte wollen waden en opbaardekens

verzachten het verdriet

verkleinen de afstand tot uw dierbare overledene

bieden een positieve herinnering aan een verdrietige tijd

Schoonheid bevordert zorgvuldigheid

Vanzelfsprekend wilt u zo zorgvuldig mogelijk afscheid nemen van uw dierbare. Mijn waden zijn allemaal met de grootst mogelijke zorg ontworpen en vervaardigd. Daardoor zult u terug kijken op een mooi afscheid na opbaring en uitvaart in een zachte en soepele wade van Wade-zacht.

Wollen waden

uniek en handgemaakt
zacht en soepel
wol natuurlijk

Katoenen waden

uniek en handgemaakt
zacht en soepel
katoen

Kinderwaden

uniek en handgemaakt
zacht en soepel
natuurlijk

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Eerste kennismaking

 

Mijn naam is Rita Berghuis-Ensing. Ik ben textielkunstenaar en cultuurwetenschapper. Ik houd van verhalen vertellen in textiel. Ook werk ik graag in opdracht. Dat leidde in 2017 tot de oprichting van Wade-zacht, een onderneming die gespecialiseerd is in het maken van handgemaakte waden.

Alle waden van Wade-zacht zijn door mij ontworpen. Dit ontwerp krijgt in wollen waden vaak organische vormen mee. Ze worden vervilt tot soepele dekens. Bij de ontwerpen van katoenen waden maak ik vaak gebruik van grote geometrische patronen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met me op (geen acquisitie a.u.b.):

8 + 6 =