Wade-zacht

kinderwaden

Schoonheid bevordert zorgvuldigheid

Vanzelfsprekend wilt u zo zorgvuldig mogelijk afscheid nemen van uw dierbare. Mijn waden zijn allemaal met de grootst mogelijke zorg ontworpen en vervaardigd. Daardoor zult u terug kijken op een mooi afscheid na opbaring en uitvaart in een zachte en soepele wade van Wade-zacht.

Kinderwaden

Wanneer een kindje overlijdt, komen er veel vragen op je af. Heb je weleens gedacht aan begraven in een wikkeldoek? Zo’n doek heet een wade, omdat het extra grote omslagdoeken zijn. Een lichaam moet voor begraven of cremeren namelijk helemaal bedekt zijn.

Het is fijn wanneer zo’n wade helemaal aansluit bij hoe je kindje was. Daarom maak ik kinderwaden van lieve of juist stoere stoffen. Flanel voelt lekker zacht aan, daarom maak ik de binnenkant van lichtblauwe of zachtgroene katoen-flanel. Voor grotere kinderen kan dat ook ongeruwde katoen zijn.

Juist omdat iedereen anders is, kunnen de stoffen ook in overleg gekozen worden.
Bij elke kinderwade hoort een klein knuffeldoekje van hetzelfde materiaal als de wade. Dat kan je bewaren als tastbare herinnering aan een verdrietige tijd.

Algemene informatie

De maten van kinderwaden zijn afhankelijk van de lichaamslengte. Bij de waden staat alleen de maat vermeld van de kinderwade op de foto, maar ze zijn ook binnen twee dagen in een andere maat leverbaar, tenzij anders vermeld. De levertijd is dan maximaal drie dagen. Neem daarom even contact met me op wanneer je een bepaalde maat wilt hebben die niet staat vermeld.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met me op (geen acquisitie a.u.b.):