Algemene voorwaarden en privacybeleid

Schoonheid bevordert zorgvuldigheid

Vanzelfsprekend wilt u zo zorgvuldig mogelijk afscheid nemen van uw dierbare. Mijn waden zijn allemaal met de grootst mogelijke zorg ontworpen en vervaardigd. Daardoor zult u terug kijken op een mooi afscheid na opbaring en uitvaart in een zachte en soepele wade van Wade-zacht.

Algemene voorwaarden Wade-zacht

Definities

Toegepaste textielkunst: kunstzinnig vormgegeven unieke voorwerpen van textiel met een gebruiksfunctie.

Producten: kinderwaden, opbaardekens, waden/lijkwaden en toegepaste textielkunstvoorwerpen.

Ondernemer: Rita Berghuis-Ensing, zij verkoopt en vervaardigt de producten in de onderneming Wade-zacht.

Maatwerk: een in opdracht van een koper/opdrachtgever vervaardigd product.

 

Artikelen

1. De producten die Wade-zacht op voorraad heeft, worden na betaling direct verstuurd.
De koper heeft het recht deze producten binnen veertien dagen ongebruikt, in de originele verpakking, terug te sturen (kosten retourzending zijn voor de koper), zonder vermelding van de reden. De koper ontvangt zijn aankoopbedrag terug.

2. Voor producten die op maat gemaakt worden voor een opdrachtgever, zal de ondernemer per brief of digitaal een offerte sturen die een maand geldig is, onder vermelding van de algemene voorwaarden.

3. Een opdracht wordt definitief op het moment dat de opdrachtgever een aanbetaling van minimaal 30% van de in de offerte genoemde koopsom heeft voldaan. De in de offerte afgesproken levertijd gaat op dat moment in.

4. Voor producten die in opdracht worden gemaakt, dat wil zeggen dat deze producten speciaal voor de opdrachtgever worden vervaardigd, zal een leveringstermijn afgesproken worden.

5. Indien de ondernemer door een situatie van overmacht (door de ondernemer te bepalen) niet aan haar verplichting kan voldoen, zal het volledige bedrag van de aanbetaling binnen een maand terug worden gestort aan de opdrachtgever.

6. Betaling van de koopsom dient vooraf of bij levering voldaan te worden, na aftrek van een eventuele aanbetaling, of binnen veertien dagen na ophalen of verzending van een product.
De ondernemer blijft eigenaar van de producten totdat de koper of opdrachtgever de koopsom volledig heeft voldaan inclusief eventuele verzendkosten.

7. Er zijn geen verzendkosten binnen Nederland met de reguliere pakketdiensten. Wel kunnen er extra kosten verbonden zijn aan verzending met spoed; ook eventuele retourkosten zijn voor de koper.

8. Alle producten die door de ondernemer van Wade-zacht worden geproduceerd en verkocht vallen onder het intellectueel eigendomsrecht, omdat het stuk voor stuk unieke handgemaakte producten zijn. De koper of opdrachtgever mag daarom geen materialen van welke aard dan ook die door de ondernemer zijn verstrekt wijzigen, kopiëren, exploiteren, tentoonstellen, openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van de ondernemer.

9. De opdrachtgever of koper wordt verondersteld op de hoogte te zijn dat kleuren en patronen van lijkwaden en andere producten door het maakproces kunnen afwijken van de afbeeldingen op de website en dat vanwege het experimentele karakter van het viltproces de afgesproken maat van waden slechts bij benadering te geven is. De maat, kleurstelling of het patroon van een lijkwade kunnen daarom nimmer grond zijn voor een klacht of voor ontbinding van de overeenkomst.

10. Bij annulering of retourzending van een opdracht /maatwerk blijft de opdrachtgever verplicht tot betaling van de gehele koopsom.

11. De opdrachtgever heeft na een annulering drie maanden de tijd om zijn bestelde product alsnog op te halen of te laten verzenden. Na die termijn kan de ondernemer vrij over het product beschikken, dit laat de betalingsverplichting van de opdrachtgever onverlet.

12. Door koper of opdrachtgever verstrekte persoonsgegevens (naam, voornaam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en andere functionele gegevens) worden door de ondernemer slechts verwerkt en bewaard ten behoeve van de geleverde of te leveren diensten. E-mails en andere correspondentie kunnen daartoe bewaard worden. Persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt tenzij in overleg met de koper/opdrachtgever. Cookie-gegevens worden anoniem verwerkt.

  Privacybeleid van Wade-zacht

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Wanneer u als bezoeker doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat u daar mee instemt.

  Reacties van bezoekers kunnen worden gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

  Wanneer een bezoeker een reactie achterlaat op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. 

  Van kopers en opdrachtgevers verzamelen en bewaren we wettelijk verplichte gegevens en zolang dat noodzakelijk is.

   

   Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met me op (geen acquisitie a.u.b.):

   5 + 13 =