Wade-zacht

katoenen waden

Schoonheid bevordert zorgvuldigheid

Vanzelfsprekend wilt u zo zorgvuldig mogelijk afscheid nemen van uw dierbare. Mijn waden zijn allemaal met de grootst mogelijke zorg ontworpen en vervaardigd. Daardoor zult u terug kijken op een mooi afscheid na opbaring en uitvaart in een zachte en soepele wade van Wade-zacht.

Katoenen Waden

Wanneer u op zoek bent naar een wade van natuurlijk materiaal, kunt u kiezen voor een katoenen wade. Doordat in elke katoenen wade een handgeverfde stof is verwerkt, krijgt elke wade een heel eigen uitstraling.

De effen binnenzijde is tijdens de opbaring zichtbaar, wat de wade een rustige uitstraling geeft.

Bij elke wade kan een bijpassend kussensloop geleverd worden.  

Wanneer u direct een wade nodig heeft, kunt u mij bellen 0615268817

Algemene informatie

Wade-zacht is gespecialiseerd in het vervaardigen van zachte dekens, die waden of lijkwaden worden genoemd. In waden kunnen overleden mensen worden opgebaard, begraven of gecremeerd worden. Daarvoor is geen kist nodig (het mag natuurlijk wel), want een draagbaar of een mand past ook heel goed bij deze manier van opbaren. Iemand toedekken met een katoenen of wollen deken is immers heel natuurlijk.

Ik denk daarom dat gebruik van een wade de aanraakbaarheid van een dierbare overledene bevordert, wat een goed afscheid kan bevorderen. Zo kan gebruik van een wade de herinnering aan een verdrietige periode kan verzachten.

Wade-zacht heeft altijd een aantal waden op voorraad.

Omdat elke wade een uniek en handgemaakt product is, zal elke lijkwade een eigen patroon en kleurensamenstelling hebben.

Katoenen waden van Wade-zacht zijn 200 x 300 cm.

Kleuren kunnen in werkelijkheid licht afwijken van de afbeeldingen op de website.

De waden die verkocht zijn kunnen als voorbeeld dienen voor een mogelijke opdracht.

Wilt een wade bestellen of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen via de mail: info@wade-zacht.nl of bellen met 0615268817.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met me op (geen acquisitie a.u.b.):